مقالات برنج ایرانی

یکی از مواد بسیار مغذی که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد، برنج است. برنج سرشار از مواد مغذی است که برای سالم نگه داشتن استخوان ها، سیستم قلبی عروقی و عضلانی، ایمنی و عصبی لازم و ضروری است. از جمله این مواد مغذی می توان به ویتامین B1 ، ویتامین D ، نیاسین و مینرال های کلسیم و آهن اشاره کرد. امروزه با توجه به افزایش آگاهی مردم در رابطه با مزایای محصولات ارگانیک و محتوای سرشار مواد مغذی، استفاده از محصولات ارگانیک افزایش یافته است. این قضیه درباره برنج نیز صادق است که در ادامه به فواید و مزایای سرشار آن اشاره کرده ایم. اگر خواهان استفاده از این نوع برنج هستید، پیشنهاد می کنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

برنج ها را از نظر زمان کاشت و برداشت به دو دسته برنج کشت اول و کشت دوم تقسیم بندی می کنند. بسیاری افراد هنگام خرید برنج در انتخاب بین این دو دچار سردرگمی می شوند. آشنایی با ویژگی های هرکدام می تواند این انتخاب را برایشان راحت‌تر کند. اگر شما هم قصد خرید برنج دارید تا انتها با ما همراه باشید.

سبوس برنج یکی از منبع غنی از ویتامین های مورد نیاز بدن است که اغلب در غذاهایی مانند نان، انواع دمنوش ها و همچنین در مواد دارویی استفاده می شود. البته این ماده غنی از ویتامین های B2، B5، B6، E، B1 ، پتاسیم، روی، منگنز، آهن، کلسیم، سلنیم، مواد معدنی و اسیدهای چرب مفید برای بدن می باشد. البته سبوس برنج به پوسته خارجی چسبیده به بخش نشاسته ای برنج گفته می شود که مملو از ویتامین ها و مواد معدنی برای بدن است. البته این ماده مغذی دارای خواص بیشماری برای بدن است در ادامه با ما همراه شوید تا بیشتر درباره خواص سبوس برنج بدانید.