مقالات برنج ایرانی

اغلب برنج یکی از اقلام پر مصرف در سفره غذایی همه افراد است اما همان طور که می دانید برنج با افزایش وزن ارتباط مستقیمی دارد و دقیقاً به همین دلیل است که بیشتر مردم به خصوص آنهایی که از اضافه وزن رنج می برند از مصرف آن اجتناب می کنند. اما آیا می دانید که تعداد بیشماری در حدود 40,000 نوع برنج در این دنیا وجود دارد؟ البته در این بین برخی از انواع برنج موجود در بازار بیشتر از اینکه مفید باشند مضر هستند و افزایش وزن را به همراه خواهند داشت، در حالی که برخی دیگر مانند برنج قرمز می توانند برای سلامتی شما مفید باشند و به جای اضافه وزن و چاقی سلامتی شما را بهبود بخشند.

برنج اصلی و درجه یک ما ایرانی ها سفید است از آنجای که برنج اصل خیلی کم یافت می شود اکثر افراد به خوردن برنج دودی می پردازند. در این مقاله قصد داریم شمارا با مزایا و فواید وحتی مضر و یا مفید بودن برنج های دودی آشنا کنیم.

برنج هزاران سال است که یک غذای اصلی در سراسر جهان بوده و بخش قابل توجهی از وعده غذایی ما را تشکیل می دهد. ما می توانیم صدها دستور پخت برنج را در کتاب های آشپزی پیدا کنیم و به راحتی درست کنیم و طعم و مزه لذیذ هر کدام را بچشیم . برنج بر اساس رنگ، اندازه و شکل انواع مختلفی دارد که البته برنج سفید و برنج قهوه ای رایج ترین گونه های برنج هستند. برنج قهوه ای خواص درمانی زیادی دارد و درمان دیابت نیز موثر می باشد. شاید این سوال برای شما پیش بیاید که برنج قهوه ای با برنج سفید چه تفاوت هایی دارد؟

یکی از مواد بسیار مغذی که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد، برنج است. برنج سرشار از مواد مغذی است که برای سالم نگه داشتن استخوان ها، سیستم قلبی عروقی و عضلانی، ایمنی و عصبی لازم و ضروری است. از جمله این مواد مغذی می توان به ویتامین B1 ، ویتامین D ، نیاسین و مینرال های کلسیم و آهن اشاره کرد. امروزه با توجه به افزایش آگاهی مردم در رابطه با مزایای محصولات ارگانیک و محتوای سرشار مواد مغذی، استفاده از محصولات ارگانیک افزایش یافته است. این قضیه درباره برنج نیز صادق است که در ادامه به فواید و مزایای سرشار آن اشاره کرده ایم. اگر خواهان استفاده از این نوع برنج هستید، پیشنهاد می کنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

برنج یک رژیم غذایی اصلی و ماده تشکیل دهنده طیف وسیعی از غذاهای مردم در سراسر جهان است. البته بیشتر ما برنج را به شکل سفید استفاده می کنیم اما بهتر است بدانید برنج انواع متنوعی دارد که به صورت قهوه ای، قرمز و سیاه یافت می شود. اگرچه همه برنج ها دارای طعم و مزه متفاوتی هستند که در این بین برنج سیاه با طعم و مزه عالی که دارد از خواص زیادی نیز برخوردار است که در این مقاله به بررسی آن خواهیم پرداخت.

سبوس برنج یکی از منبع غنی از ویتامین های مورد نیاز بدن است که اغلب در غذاهایی مانند نان، انواع دمنوش ها و همچنین در مواد دارویی استفاده می شود. البته این ماده غنی از ویتامین های B2، B5، B6، E، B1 ، پتاسیم، روی، منگنز، آهن، کلسیم، سلنیم، مواد معدنی و اسیدهای چرب مفید برای بدن می باشد. البته سبوس برنج به پوسته خارجی چسبیده به بخش نشاسته ای برنج گفته می شود که مملو از ویتامین ها و مواد معدنی برای بدن است. البته این ماده مغذی دارای خواص بیشماری برای بدن است در ادامه با ما همراه شوید تا بیشتر درباره خواص سبوس برنج بدانید.

شاید نام برنج تراریخته کمتر به گوشتان خورده باشد و درباره این محصول اطلاع چندانی نداشته باشید اما بهتر است بدانید که برنج تراریخته هم گونه ای برنج می باشد که جزء یکی از محصولات کشورمان ایران است. البته این محصول در شهرهای شمالی همچون گیلان، مازندران و گلستان تولید می شود. از قرن ها پیش تاکنون برنج به عنوان یک ماده غذایی پر مصرف همیشه بر سر سفره ها بوده و هست و از طرفی افراد زیادی علاقه دارند در وعده های غذایی خود برنج را مصرف کنند. البته مصرف این ماده غذایی پر مصرف در بین خانواده های ایرانی مرسوم هست و در وعده های غذایی بیشتر تهیه می شود. این روزها با گسترش طیف وسیعی از غذاها، برنج سهم بیشتری در برنامه غذایی دارد و افراد غذاهایی متنوعی را با برنج تهیه می کنند. در بین انواع برنج های متنوع در بازار، برنج تراریخته نیز موجود است که به عنون یک محصول کشاورزی ایرانی بسیار مورد توجه قرار می گیرد. در ادامه با ما همراه شوید تا به بررسی برنج تراریخته بپردازیم و پیرامون این موضوع اطلاعات ارزشمندی را در اختیار شما قرار دهیم.

برنج ها را از نظر زمان کاشت و برداشت به دو دسته برنج کشت اول و کشت دوم تقسیم بندی می کنند. بسیاری افراد هنگام خرید برنج در انتخاب بین این دو دچار سردرگمی می شوند. آشنایی با ویژگی های هرکدام می تواند این انتخاب را برایشان راحت‌تر کند. اگر شما هم قصد خرید برنج دارید تا انتها با ما همراه باشید.

برنج قهوه ای همان برنج سفید است، با این تفاوت که در برنج سفید لایه های آن به طور کامل برداشت شده ولی در برنج قهوه ای تنها لایه اولیه آن برداشته می شود. برنج قهوه ای سرشار از آهن، روی، کلسیم، منیزیم و... انواع ویتامین های محلول درآب و چربی می باشد که باعث می شود خواص بیشتری به آن بدهد. منبع غنی از پروتئین بوده و دارای مقدار زیادی فیبر می باشد که در ژریم های غذایی موثر و به تندرستی و سلامت فرد کمک شایانی خواهد کرد.