اغلب برنج یکی از اقلام پر مصرف در سفره غذایی همه افراد است اما همان طور که می دانید برنج با افزایش وزن ارتباط مستقیمی دارد و دقیقاً به همین دلیل است که بیشتر مردم به خصوص آنهایی که از اضافه وزن رنج می برند از مصرف آن اجتناب می کنند. اما آیا می دانید که تعداد بیشماری در حدود 40,000 نوع برنج در این دنیا وجود دارد؟ البته در این بین برخی از انواع برنج موجود در بازار بیشتر از اینکه مفید باشند مضر هستند و افزایش وزن را به همراه خواهند داشت، در حالی که برخی دیگر مانند برنج قرمز می توانند برای سلامتی شما مفید باشند و به جای اضافه وزن و چاقی سلامتی شما را بهبود بخشند.
برنج قرمز
برنج قرمز نوعی برنج دانه دار و بلند است که رنگ مایل به قرمز آن به دلیل آنتوسیانین موجود در آن است. البته برنج قرمز به صورت پوسته کامل یا نیمه پوسته است که طعم آجیلی دارد و در مقایسه با سایر برنج ها از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و دارای فواید زیادی برای سلامتی انسان می باشد. برنج قرمز حاوی ماده ای به نام آنتوسیانین است که در تقویت سلامتی انسان نقش بسزایی دارد و همین امر موجب غنی بودن این برنج نسبت به سایرین شده است. به طور کلی می توان به برخی از خواص برنج قرمز نظیر کاهش فشار خون، بهبود بینایی، پیشگیری از دیابت و همچنین کاهش سلول های سرطانی اشاره کرد. علاوه بر این برنج قرمز، خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی نیز دارد. برنج قرمز سرشار از روی می باشدکه این ماده معدنی می تواند به تسریع بهبود زخم و بالا نگه داشتن مکانیسم های دفاعی بدن کمک کند.
در بین انواع متنوعی از برنج می توان، برنج قرمز را به عنوان یک برنج سرشار از مواد مغذی و ویتامین ها همچون کلسیم، فیبر، آهن و ویتامین B1 و B2 معرفی کرد.
خواص برنج قرمز
برنج قرمز به دلیل مواد مغذی فراوان نسبت به سایر برنج ها از ارزش غذایی بسیار بالاتری برخوردار است. برنج قرمز دارای خواص درمانی زیادی است که می توان از خواص درمانی آن به مواردی همچون کنترل دیابت و قند خون اشاره کرد. با وجود ماده مغذی همچون آنتوساینین در این برنج می توان آن را به عنوان یک برنج با ارزش غذایی بالا معرفی کرد. منگنز یک آنتی اکسیدان است که می تواند از بدن در برابر رادیکال های آزاد که به طور فیزیولوژیکی در داخل سلول تشکیل می شوند محافظت کند. با توجه به این امر برنج قرمزحاوی آنتی اکسیدان برای مقابله با رادیکال های آزاد و همچنین منبع عالی از آهن یا منگنز می باشد که برای تقویت سلامتی انسان اهمیت ویژه ای دارد. علاوه بر موارد گفته شده برخی از خواص برنج قرمز عبارت اند از:
بهبود آسم
از آنجایی که برنج قرمز منبع فوق العاده ای از منیزیم است، می تواند به بهبود الگوهای تنفسی کمک کند. علاوه بر این، می تواند مصرف اکسیژن و گردش خون را در بدن افزایش دهد مشکل آسم شما را بهبود ببخشد.
سلامت استخوان ها
برنج قرمز حاوی کلسیم و منیزیم است که هر دو از مواد مغذی ضروری برای سلامت استخوان هستند. با توجه به این امر مصرف برنج قرمز از مشکلاتی همچون آرتریت، پوکی استخوان و سایر بیماری های مرتبط با استخوان جلوگیری می کند. همانطور که در بالا ذکر کردیم، برنج قرمز منبع فوق العاده ای از منیزیم است که برای سلامت استخوان شما ایده آل است. منیزیم یک ماده مغذی حیاتی است که برای ساختن استخوانهای سالم مورد نیاز است و کمبود منیزیم میتواند منجر به پوکی استخوان و تراکم استخوان پایین در آینده شود. تحقیقات به عمل آمده در مورد برنج قرمز حاکی از این است که مصرف منظم برنج قرمز به جلوگیری و رفع مشکلات مفصلی کمک می کند.
هضم بهتر غذا
برنج قرمز منبع عالی فیبر محلول و نامحلول است، به این معنی که حرکات روده را آسان می کند و هضم را تقویت می کند. البته فیبر موجود در برنج قرمز می تواند برای مقابله با اسهال و یبوست مفید باشد.
کاهش وزن
برنج قرمز شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد و به مرور زمان سلامت گوارش شما را بهبود می بخشد. جای تعجب نیست که برای کنترل وزن عالی نیز می باشد. محتوای چربی در برنج قرمز صفر است، به همین دلیل به کاهش گرسنگی کمک می کند. برنج قرمز به کاهش میل به خوردن کمک می کند و ممکن است برای مدت طولانی احساس سیری بیشتری داشته باشید. علاوه بر این، برنج قرمز انرژی بدن شما را تامین می کند و به هضم غذا کمک می کند. برنج قرمز کاملاً بدون چربی است. طبق بررسی های انجام شده در مورد برنج قرمز افرادی که به طور روزانه برنج قرمز می خورند، شانس چاقی کمتری دارند. اگر می خواهید وزن کم کنید، خوردن برنج قرمز می تواند بسیار موثر باشد و در این مسیر شما را یاری خواهد کرد و مانع از اضافه وزن شما خواهد شد.
کاهش گلوکز خون
سطح قند خون کنترل نشده در دیابت می تواند چشم ها، کلیه ها را از بین ببرد و همچنین باعث بیماری عروق کرونر قلب شود. شاخص گلیسمی پایین برنج قرمز به کنترل سطح قند کمک می کند و آن را به گزینه ای مناسب برای بیماران دیابتی تبدیل می کند.
کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی
اگر کسی مشکلات قلبی دارد، تغییر از برنج سفید به برنج قرمز تفاوت زیادی ایجاد خواهد کرد. وجود غلات کامل در برنج قرمز قطعا می تواند سطح کلسترول بد را در بدن کاهش دهد که همین امر خطر ابتلا به بیماری های قلبی را بیشتر کاهش می دهد.
بهبود سلامت پوست
خواص آنتی اکسیدانی قوی آنتوسیانین موجود در برنج قرمز می تواند علائم پیری زودرس و آسیب های پوستی ناشی از UV را به تاخیر بیندازد. علاوه بر این، برنج قرمز سرشار از مواد معدنی و ویتامین هایی مانند روی، آهن و ... است که به تغذیه و سلامت پوست شما کمک می کند.
سخن پایانی
برنج قرمز نوعی برنج صیقل نشده است که در مقایسه با برنج سفید یا حتی برنج صیقل داده شده ارزش غذایی بالاتری دارد. زمان پخت آن نسبتاً بیشتر از برنج سفید است و طعم دلپذیرتری دارد و در ضمن برنج قرمز سرشار از فیبر، ویتامین B1 و B2، آهن و کلسیم است. به دلیل محتوای غذایی بالاتر و مزایای سلامتی برنج قرمز، مصرف آن برای بیماران قلبی و همچنین دیابتی ها اکیداً توصیه می شود. علاوه بر این مورد علاقه متخصصان سلامت و همچنین طرفداران تناسب اندام است زیرا محتوای فیبر بالای آن از اضافه وزن جلوگیری خواهد کرد بنابراین با مصرف برنج قرمز می توانید از مزایای تغذیه ای و همچنین سلامتی آن بهره مند شوید.
برنج اعلا شمال یکی از بهترین و با کیفیتترین انواع برنج است که در مناطق شمالی کشور تولید میشود. اگر شما به دنبال خرید مستقیم از درب کارخانه برای اطمینان از کیفیت برنج خود هستید، با مجموعه گلیرد همراه شوید.
برنج های شرکت گلیرد به صورت دستهبندی شده و بستهبندی انجام میشود تا بهترین شرایط نگهداری و ارسال به مشتریان عزیز فراهم شود. همچنین ما افتخار داریم که برنج اعلا شمال خود را با استفاده از روشهای کشاورزی پایدار و بدون استفاده از مواد شیمیایی ضد عفونی کننده تولید میکنیم.
اگر شما به دنبال یک تجربه خرید مستقیم از منبع اصلی برنج اعلا شمال هستید، خوشحال میشویم که با ما تماس بگیرید تا بتوانیم به شما برنج با کیفیت و خالص اعلا شمال را ارائه دهیم.